Technische dag 25 september 2017

De 2e technische dag van de HSBN was op maandag 25 september een feit. Op de zelfde locatie gehouden in Breda als de eerste keer en het is allemaal weer uitstekend verlopen. Met interessante masterclasses, goede opleiders en gedreven enthousiaste deelnemers. De sfeer is te omschrijven als zeer collegiaal, leergierig en gemoedelijk. De HSBN heeft duidelijk de standaard gelegd van wat een technische dag nu moet inhouden en gaat daar, na al de verkregen positieve reacties, in volle overtuiging mee verder.

Hier een kleine impressie van deze dag:

De voorzitter van de HSBN, Peter van Hoek, heet de deelnemers van harte welkom en wenst ieder een leerzame en gezellige dag toe. Tevens licht hij een klein tipje van de sluier op door een klein beetje te laten zien wat de HSBN in 2018 ondermeer op het gebied van educatie gaat doen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse educatiemap voor elk lid met daarin de info over de technische dagen,workshops en trainingen, examen in juni en ruimte om alle behaalde certificaten /diploma's overzichtelijk te bewaren. 

Technische dag HSBN 20170925 23.jpg

 

De 1e Masterclass 'Hoofdhuidproblemen / Psychosociale aspecten' begint en opleider Inge van Liempt heeft meteen de volle aandacht.

IMG_9547.PNGIMG_9540.JPG

 

Na 1,5 uur volgt de 2e Masterclass 'Vermaken en/of Herstellen' gegeven door Jan Weijmer en op geheel eigen wijze draagt hij zijn kennis aan de deelnemers over.

Technische dag HSBN 20170925 31.jpgTechnische dag HSBN 20170925 10.jpg

 

En dan volgt een heerlijke lunch met soep, gevarieerde broodjes, wraps en een dessert.

Na deze welverdiende pauze was de accu van iedereen weer goed opgeladen om alert aan de 3e en laatste Masterclass 'Kwaliteitseisen /Erkenningsregeling' gegeven door Michiel van Loon te beginnen. Michiel van Loon is toetser van de SEMH.

Technische dag HSBN 20170925 30.jpg

Na de Masterclasses worden de behaalde certficaten aan de deelnemers uit gedeeld, die hier nog de laatste controle krijgen.

IMG_9519.PNG

Om 15:30u neemt de voorzitter het afscheidswoord en bedankt de aanwezigen voor hun deelname aan deze Technische dag van de HSBN.