Samen met "De Alopecia Coach"

Als haarwerker vervul je een hele belangrijke sleutelrol in het proces van vrouwen, kinderen en mannen met alopecia. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een fijne, veilige plek te vinden waar je kan experimenteren met haarwerken, je al je vragen kunt stellen en je je kwetsbaar kunt opstellen. Want dealen met alopecia vraagt nogal wat van je: niet zelden brengt het veel frustratie en verdriet met zich mee. 

 Als haarwerker luister je met liefde maar heb je misschien niet altijd de skills, achtergrond en tijd om alle klanten die hun hart willen luchten goed te bedienen. Weet dan dat je kan doorverwijzen naar mij!

 Ik kreeg 20 jaar geleden zelf alopecia androgenetica en draag al meer dan 10 jaar haarwerken. Ik ben sociaal psycholoog, gediplomeerd ervaren coach en trainer en ben De Alopecia Coach gestart. Mijn doel is om aandacht en ruimte te bieden voor de mentale en emotionele ‘bijverschijnselen’ van alopecia. 

Mijn flyers liggen al in tientallen haarwerkbedrijven door Nederland, waardoor haarwerkers hun klanten met alopecia kunnen doorverwijzen naar een kundig ervaren coach, gespecialiseerd op precies het onderwerp. 

 Wil jij meer weten over wat ik doe? Ook flyers in je salon neerleggen? Samenwerken? Ik hoor graag van je, leuk!

 

Liefs, Evelien Pabbruwe

Tel: 0617508244

Mail: evelien@alopeciacoach.com 

www.alopeciacoach.com