Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering van HSBN staat gepland op maandag 25 maart 2024. Het zal gehouden worden op een locatie in het midden van het land. Met in de ochtend een gezamenlijk overleg hoe we er met z'n allen ervoor staan en wat de uitdagingen voor 2024 zouden kunnen zijn.

Na een uitgebreide lunch wordt  een interessant technisch programma opgediend. Ray van den Berg Haarwerken met Laura van den Berg bijt de spits af. Zij heeft in samenwerking met Alexander Denim een haarwerk ontwikkeld die zeer geschikt is voor mensen met 'frontale fibroserende alopecia'. Dit blijkt een groot succes te zijn. Graag wilt zij uitleggen en demonstreren wat er allemaal bij komt kijken om dit haarwerk goed af te kunnen leveren.
Daarna is het de beurt aan Ellen Wille met de presentatie van: Power up your style! Op uitnodiging van Aderans Benelux zal Ellen Wille de nieuwe Hair Powermodellen presenteren. Deze collectie omvat 21 nieuwe High Heat looks en met ruim 100 modellen, beschikbaar in meer dan 70 kleuren.

vergadering-01705506298.jpg