« HaarwerkPARTNERS een nieuwe samenwerking»

Gepubliceerd op 14-03-2024

Dohmen Headwear en HaarwerkPARTNERS, een nieuwe samenwerking.
Een nieuwe samenwerking
Wij zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen tussen Dohmen Headwear uit Duitsland en een nieuwkomer op de markt, HaarwerkPARTNERS uit Nederland. Vanaf 1 maart worden de krachten gebundeld. HaarwerkPARTNERS zal de verkoop van mutsjes in Nederland voor haar rekening gaan nemen.
Continuïteit en klanttevredenheid
De gezamenlijke doelen zijn de continuïteit van de levering van de hoogwaardige mutsjes en het leveren van een goede klanttevredenheid. Onze gedeelde visie is om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden.
Ontmoet HaarwerkPARTNERS
De drijvende kracht achter de nieuwe onderneming zijn twee gepassioneerde broers. Patrick is een toegewijde en ervaren haarwerker. Hij zal het gezicht naar buiten zijn, zal haarwerkbedrijven bezoeken en daar zijn kennis en kunde met jullie delen. Edwin is verantwoordelijk voor de organisatie van de onderneming en het aanspreekpunt achter de schermen.
Streven
Met deze samenwerking streven Dohmen Headwear en HaarwerkPARTNERS er naar om een nieuwe standaard te zetten in de haarwerkbranche. Klanten kunnen blijven rekenen op de bekende vertrouwde service en kwaliteit, terwijl innovatie en passie voor het vak centraal staan. Wij kijken uit naar een succesvolle toekomst samen met jullie als haarwerkers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Graag tot ziens, Team HaarwerkPARTNERS Patrick en Edwin Legebeke.

Bekijk Catalogus 2024: druk HIER   

Bekijk Prijslijst 2024:     druk HIER

Contactgegevens                                                                                                        Singelstraat 19
7411 HP Deventer
Tel: 06-48554695 (Patrick)
E: info@haarwerkpartners.nl 

Logo-HaarwerkPARTNERS-1710444530.jpg