« Samenwerken met 'De Alopecia Coach'»

Gepubliceerd op 02-08-2023

Als haarwerker vervul je een hele belangrijke sleutelrol in het proces van vrouwen, kinderen en mannen met alopecia. Uit eigen ervaring weet Evelien Pabbruwe hoe belangrijk het is om een fijne, veilige plek te vinden waar je kan experimenteren met haarwerken, je al je vragen kunt stellen en je je kwetsbaar kunt opstellen. Want dealen met alopecia vraagt nogal wat van je: niet zelden brengt het veel frustratie en verdriet met zich mee. 

Als haarwerker luister je met liefde maar heb je misschien niet altijd de skills, achtergrond en tijd om alle klanten die hun hart willen luchten goed te bedienen. Dan kan Evelien een uitkomst bieden.

Evelien kreeg 20 jaar geleden zelf alopecia androgenetica en draagt al meer dan 10 jaar haarwerken. Ze is sociaal psycholoog, gediplomeerd ervaren coach en trainer en is "De Alopecia Coach" gestart. Haar doel is om aandacht en ruimte te bieden voor de mentale en emotionele ‘bijverschijnselen’ van alopecia. 

Flyers van Evelien Pabbruwe liggen al in tientallen haarwerkbedrijven door Nederland, waardoor haarwerkers hun klanten met alopecia, wanneer van toepassing, kunnen doorverwijzen naar een kundig ervaren coach, gespecialiseerd op precies het onderwerp. 

 Wil jij meer weten over wat Eveline doet? Ook flyers in je salon neerleggen? Samenwerken? Neem gerust contact met haar op!

 Evelien Pabbruwe; 'De Alopecia Coach'

Tel: 0617508244

Mail: evelien@alopeciacoach.com  

www.alopeciacoach.com   

Afbeelding2-klein-1690984020.jpg