« Zorgovereenkomst Zilveren Kruis ACHMEA»

Gepubliceerd op 19-09-2017

Op dinsdag 19 september heeft Zilveren Kruis aan de hulpmiddelenleveranciers, waaronder haarwerkspecialisten, een mail gestuurd met daarin een link naar hun eigen 'Centraal Portaal' om een zorgovereenkomst te sluiten. Er moet dan een vragenlijst digitaal worden ingevuld en Zilveren Kruis bepaalt dan of de zorgverlener in aanmerking komt voor een dergelijke overeenkomst. In de vragenlijst bleek een fout te zitten. Wanneer er namelijk werd ingevuld dat je niet bij zo wel de ANKO als bij de SEMH ben aangesloten kwam je niet in aanmerking voor de zorgovereenkomst. De HSBN heeft meteen contact opgenomen met het Zilveren Kruis en kreeg als reactie:

De kwaliteitseisen zijn niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. De vragenlijst voor de overeenkomst voor haarwerken is echter wel verwarrend. Mijn excuses hiervoor. Wij hebben een ‘i’tje’(informatie) geplaatst in de vragenlijst om dit te verduidelijken en extra uitleg te geven. Een vereiste voor de overeenkomst blijft een certificaat SEMH of ANKO lidmaatschap. Mocht u hier toch nog vragen over krijgen kunt u verwijzen naar het ‘i’tje’ in de vragenlijst. U mag natuurlijk ook altijd terug naar ons verwijzen.

De HSBN is blij met deze snelle en adequate reactie van het Zilveren Kruis. Als het goed is zijn alle problemen hiermee opgelost bij het invullen van de vragenlijst.

 

1521670038d6192a9482fed6de35a78de40054b2dc.jpg