« Infomarkt Alopeciavereniging »

Gepubliceerd op 28-05-2017

Op zaterdag 27 mei heeft in Kasteel Rhoon te Rhoon een infomarkt plaatsgevonden van de Alopeciavereniging.

Op uitnodiging van het bestuur van de Alopeciavereniging was de HSBN daarbij aanwezig met een eigen stand. De tropische temperaturen trotserend gaf ons bestuur waar nodig informatie en antwoorden op vragen. Met de naamsbekendheid en het beeld wat de mensen hebben van de HSBN zit het heel goed. Nagenoeg iedereen had al van de HSBN gehoord, waren het zeer eens met haar doestellingen en complimenteerden ons met wat we tot nu toe hebben neergezet.

Het was een leuke interessante infomarkt met veel stands van bedrijven met uiteenlopende specialisaties en een hoop bekende gezichten.

Alles  verliep  in een gemoedelijke  prettige sfeer en het was een gezellige drukte. Nader kennis gemaakt met de nieuwe voorzitter Max Nods, secretaris Hilde Kloosterman  en  penningmeester Josee Beets. Ook nog uitvoerig gesproken met de voormalige voorzitter Marion Kremer. Hieruit kwam naar voren dat samenwerking op alle fronten belangrijk is.

Voor een korte eigen impressie van de Alopeciavereniging zelf van die dag kan je naar de volgende link gaan                                          https://www.alopecia-vereniging.nl/alopecia-beurs.

Complimenten aan de Alopeciavereniging en dan met name voor Hilde Kloosterman hoe dit georganiseerd was.

Volgens ons een geslaagde dag en zeer zeker voor herhaling vatbaar.

1521670535d15f013952e7c3a9fabd5bcd31d00d71.jpg