SEMH SEMINAR 2021

Vorig jaar is het geplande SEMH seminar tweemaal  uitgesteld vanwege de omstandigheden rondom Covid-19.

Op maandag 18 oktober 2021 kan het uiteindelijk doorgaan. Het seminar zal (ongewijzigd) vanaf 12.00 uur plaatsvinden in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Ook het programma zal niet wijzigen. Hier leest u het programma.

Op basis van het interactieve programma heeft SEMH besloten om aan het seminar accreditatiepunten toe te kennen, die gebruikt kunnen worden voor de nascholingseis. Voor alle betrokken erkenningsregelingen, dus ook voor de haarwerkspecialisten, zijn dit 3,5 accreditatiepunten. 

Op dit moment hebben al ruim 250 deelnemers zich voor het seminar aangemeld. In de eerste week van oktober zal SEMH het eerder afgegeven toegangsbewijs opnieuw per mail toesturen.

Aanmelden is nog mogelijk! Het programma staat garant voor een zeer interessante middag. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier. Naast het opdoen van nieuwe inzichten op professioneel gebied biedt het seminar de gelegenheid om, na een moeilijke periode voor ons allen, elkaar als collega’s weer persoonlijk te ontmoeten. 

Wellicht tot ziens op 18 oktober!