Inschrijven technische dag of examen Haarwerkspecialist

Inschrijven Technische dag en/of examen Haarwerkspecialist. Het aanmeldingsformulier hiervoor is onderaan deze pagina.

De vierde Technische dag is op maandag 21 oktober 2019. Er worden 3 Masterclasses gegeven en staan in het teken van het ‘Examen Haarwerkspecialist’. (De eerste mogelijkheid om dit examen te doen is 11 november.) De belangrijkste disciplines van het vak haarwerken worden tijdens de Masterclasses behandeld aan de hand van de theorie uit het ‘Opleidingsboek voor de Haarwerkspecialist’. Er is in het programma volop ruimte om je vragen over de examenstof te stellen, dus we adviseren je het boek vooraf door te nemen.

 De dag duurt van 10:00u. ’s ochtends tot 15:30u. ’s middags en de masterclasses duren ieder 1 ½ uur.  Voor de lunch wordt gezorgd. De prijs voor deze technische dag komt uit op € 145,-  voor onze leden en € 245,- voor niet leden. Voor de lunch wordt gezorgd. 

Examen Haarwerkspecialist

Het examen wordt dit  jaar gehouden op maandag 11 november. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Het examenprogramma ziet er als volgt uit: In de ochtend wordt in 2,5 uur tijd eerst de theorie afgenomen op 9 onderdelen, te weten; 'Sociale Communicatievaardigheden', 'Kennis haarverlies', 'Kennis echt (mensen) haar', 'Kennis synthetisch haar', 'Kennis haarwerken en materiaal', 'Kennis ontwerpen en aanmeten haarwerk', 'Kennis afleveren haarwerk en nazorg', 'Kennis onderhoud en reparatie haarwerk' en 'Kennis kwaliteitseisen' met 54 multiplechoice vragen en 36 open vragen. In de middag wordt het praktijkgedeelte in 3 uur afgenomen. De 4 onderdelen zijn 'ontwerpen/aanmeten', 'afleveren', 'onderhoud' en 'reparatie' met 7 opdrachten. De kosten voor het examen zijn € 460,- voor leden (niet leden betalen € 190,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd.

Gebruik het formulier om u in te schrijven en graag tot ziens.

 

Inschrijven Technische dagen of Examen Haarwerkspecialist

Maak een keuze
Maak een keuze