Inschrijven technische dag of examen Basis Haarwerkspecialist

Inschrijven technische trainingsdagen of examen Basis Haarwerkspecialist. Het aanmeldingsformulier hiervoor is onderaan deze pagina.

De derde Technische dag is op maandag o2 september 2019. Er worden 2 volwaardige trainingen gegeven die afgestemd zullen zijn op het examen van 11 november 2019. De onderwerpen zullen zijn uit de modules;  'Onderhoud / Behandeling Haarwerken' en 'Reparatie Haarwerken'. De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De vierde Technische dag is op maandag 21 oktober 2019. Er worden 2 volwaardige trainingen gegeven die afgestemd zullen zijn op het examen van 11 november 2019. De onderwerpen zullen zijn uit de modules;  'Ontwerpen Haarwerken' en 'Afleveren Haarwerken'. De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Examen Haarwerkspecialist

Het examen wordt dit  jaar gehouden op maandag 11 november. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Het examenprogramma ziet er als volgt uit: In de ochtend wordt in 2,5 uur tijd eerst de theorie afgenomen op 9 onderdelen, te weten; 'Sociale Communicatievaardigheden', 'Kennis haarverlies', 'Kennis echt (mensen) haar', 'Kennis synthetisch haar', 'Kennis haarwerken en materiaal', 'Kennis ontwerpen en aanmeten haarwerk', 'Kennis afleveren haarwerk en nazorg', 'Kennis onderhoud en reparatie haarwerk' en 'Kennis kwaliteitseisen' met 54 multiplechoice vragen en 36 open vragen. In de middag wordt het praktijkgedeelte in 3 uur afgenomen. De 4 onderdelen zijn 'ontwerpen/aanmeten', 'afleveren', 'onderhoud' en 'reparatie' met 7 opdrachten. De kosten voor het examen zijn € 460,- voor leden (niet leden betalen € 190,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd.

Gebruik het formulier om u in te schrijven en graag tot ziens.

 

Inschrijven Technische dagen of Examen Haarwerkspecialist

Maak een keuze
Maak een keuze